Male skap

Først vil jeg bare si takk for at dere er inne på bloggen min og ser. Jeg kan se på statistikken at dere er innom, så dere må bare bli litt flinkere til å kommentere<3

I går fant jeg rett og slett ut at jeg hadde lyst til å gjøre noe med rommet mitt. Jeg tok ut alt som lå i den ene kommoden, da kan jeg legge noe annet i den og bli kvitt den ene store hylla! I tillegg malte jeg klesskapet mitt! Jeg tok ut alle klærne og malte innsiden lilla. I dag når jeg sto opp hadde alt tørket og jeg er kjempe fornøyd!! :D nå er jeg på vei til Asker(Åros). Skal være i studio i hele dag med søte jentene! Gleder meg alltid til å være i studio, skal selvfølgelig blogge om det senere i dag eller imorgen.

Ellers var jeg også ute og spiste med mine kjære besteforeldre og mor! Veldig koselig, har også noen bilder jeg tok i får av tre hypre mennesker. Nemlig Guro Helene, lillebror og mamma! Vi var rett og slett så hypre at vi lagde tre fletter hver i håret og tok bilder. Barnslige familien sørdalen. Her er uansett noen bilder fra det:) fortsett å komme med spørsmål, så svarer jeg om litt over en uke!

- Blogges

Charlotte
Fin blogg :) Kan du lage et innlegg om hvordan du fikk den hvite-gjennomsiktige boksen på headeren din? Eller hva slags program du brukte?
Ida K
Charlotte: Jeg tror hun har brukt photoshop eller noe lignende redigeringsprogram :) Men jeg vet ikke hvordan hun lagde firkanten! Søk på google eller youtube!
Du er sinnsykt flink til å blogge!:)

Elsker å lese bloggen din!<3

Du er bare nydelig, å jeg syns det er synd vi ikke snakker like mye med hverandre som vi gjorde før..
Charlotte
Ida K: Ok, takk for tipset! ;-)
hits